Zomerhuis

Linda van Rijn, Zomerhuis
Linda van Rijn, Zomerhuis

Het klinkt zo romantisch. Terugkeren naar het vakantiehuisje van je kindertijd met je partner en je kindje. Tot er iets heel ergs gebeurd.

Even een waarschuwing voor ik verder ga. Het einde van dit boek is heftig het heeft namelijk te maken met incest. Als je dit niet prettig vindt raad ik niet aan om verder te lezen

Deze dingen overkomen Eva en Leon als ze met hun baby Max een weekje naar Drenthe gaan waar ze als kind ook kwamen. Samen met jeugdvrienden halen ze oude herinneringen op. Maar over één gebeurtenis wordt niet gesproken..

Dan slaat het noodlot toe. Max ligt na een avond noodweer plotseling niet meer in zijn wieg.

Eva en Leon schakelen in paniek meteen hun jeugdvrienden en de politie in. Iedereen gaat met goede hoop op onderzoek. Maar diep in haar hart is Eva bang voor een herhaalde gebeurtenis. Iets wat eerder voorkwam op de camping..

Als de avond valt besluit Eva alleen te gaan zoeken. Is Max ontvoerd door een vreemde? Of is het een goede bekende waarvan ze het niet ziet? En brengt ze nu niet zichzelf en Max in gevaar?

We zullen zien..

Informatie over Linda van Rijn

Linda Van Rijn is na haar studie literatuur wetenschappen, in de reisbranche gaan werken. Ze werkte als reisleidster op diverse locaties. Tijdens deze periode heeft ze inspiratie op gedaan voor haar vakantie trillers.

Inmiddels is ze dankzij haar succes fulltime schrijfster. Ze schrijft ongeveer twee vakantie trillers zoals deze per jaar.  Haar voorbeeld hierin zijn de trillers van Suzanne Vermeer. Haar naam ben je misschien ook wel tegengekomen op onze site.

Tegenwoordig woont Linda op Curaçao.

 Andere boeken van Linda van Rijn

1. Last Minute

2. Off Piste

3. Vakantie vrienden

Mijn persoonlijke Mening

Eigenlijk is het best wel toevallig dat ik op de boeken van Linda van Rijn ben gekomen.

Ik ben namelijk dit boek (Zomerhuis) tegen gekomen op de Maldiven. Daar was ik toen een paar dagen met mijn ouders. En omdat ik door mijn eigen boeken heen was ging ik naar de plaatselijke bibliotheek.

En daar hadden ze tot mijn grote verrassing Nederlandse en Engelse boeken. Dit boek sprak me aan en ik ben het gaan lezen.

Ik vond dit boek zo spannend dat ik niet eens doorhad dat ik aan het verbranden was. Dat zegt denk ik wel wat.

Wel vond ik het einde van dit boek een hele heftige wending nemen. Dit kwam omdat er toen ineens werd gesproken over incest. Zelf vindt ik dat iets heel heftigs dus ik schrok daar wel van. Daarom vond ik het belangrijk om dat even te noemen.

Tegelijkertijd vond ik het leuke of het interessante aan dit verhaal wel dat je iedere bladzijde andere ideeën kreeg over wat er gebeurd had kunnen zijn en wie dat dan gedaan zou hebben.

Als je van spannende trillers houdt kan ik dit boek zeker aanraden!

Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *