Verstrikt

Mel Wallis de Vries, boek Verslikt
Mel Wallis de Vries, Verstrikt

Maud is zeventien jaar en leid een doodnormaal leventje. Totdat haar beste vriendin Lara in het ziekenhuis komt te liggen, en haar leven totaal veranderd

Naarmate de tijd langer wordt dat Lara in het ziekenhuis ligt hoe wanhopiger Maud wordt. Ze begint te denken dat ze gevolgd wordt  en droomt iedere nacht over Lara. Ze zoekt naar steun, maar als ze die gevonden heeft snapt ze niet dat juist die hulp haar en Lara verder in gevaar brengt.

Als de situatie helemaal uit de hand begint te lopen beseft Maud pas dat haar keuzes  niet de juiste waren.Maar of dat nog op tijd is.

Meer lezen van Mel? Lees dan snel verder.

Informatie over Mel Wallis de Vries

Mel Wallis De Vries is geboren in 1973 in Leiden. Voordat ze schrijfster werd was ze eerst freelance journalist, en later kreeg ze een marketing functie.
Pas na de geboorte van haar eerste kind, heeft ze de overstap gemaakt om schrijfster te worden. dit wilde ze al vanaf jongs af aan.
Mel is na eigen zeggen zelf een enorme angsthaas. Dit vormt een goede inspiratie voor haar boeken. De hoofdpersonages in haar boeken zijn allemaal gebaseerd op mensen die ze kende van haar eigen middelbare schooltijd.

Andere boeken van Mel Wallis de Vries

1. Vals

2. Schuld

3. Wreed

Mijn persoonlijke mening

Het is alweer een tijdje geleden dat ik dit boek gelezen heb dus ik heb hem voor deze recensie even opnieuw gelezen. Ik was benieuwd of ik er nu anders naar keek.

Ik moet zeggen dat ik het een vrij spannend verhaal vindt met ook thema’s die voor jongeren actueel zijn zoals bijvoorbeeld drinken vriendjes en vriendschappen die onder druk komen te staan.

Als jij opzoek bent naar een spannende triller die niet al te eng is dan kan ik deze zeker aanraden.

Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *