Verblind

Mel Wallis de Vries, Verblind
Mel Wallis de Vries, Verblind

Als Roos verlief wordt op Alexander en hij op haar is haar leven compleet. Ze wordt liefdevol in zijn vriendengroepje opgenomen. Niet wetend over de gezamenlijke last die iedereen behalve zijzelf in het groepje meedraagt.

Ondanks dat hecht Roos zich al snel aan het groepje. Ze is blij dat ze afleiding heeft van de ruzies thuis en ze vindt de aandacht van de brutale Max een vriend van Alexander ook niet onprettig.

Maar dan slaat het noodlot toe als Roos het lichaam van haar vriendin Maaike vindt een van de meisjes van de groep. Een criminele afrekening lijkt de enige verklaring en de groep probeert ondanks het grote verdriet het leven weer op te pakken.

Toch is die verklaring te simpel volgens een van de politie agenten die Roos benaderd. Volgens haar is er iets heel anders gebeurd en is een van de vrienden van Roos daarbij betrokken.

In eerste instantie gelooft Roos het niet maar dan begint ze steeds meer vreemde dingen voor haar ogen te spelen. Was Maaike haar dood wel een criminele afrekening? En wat voor geheim draagt de groep met zich mee?

Informatie over Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries is geboren in 1973 te Leiden. Voordat ze schrijfster werd was ze eerst freelance journalist, later kreeg ze een marketing functie.
Pas na de geboorte van haar eerste kind, heeft ze de overstap gemaakt om schrijfster te worden. dit wilde ze al vanaf jongs af aan.
Mel is na eigen zeggen zelf een enorme angsthaas. Dit vormt een goede inspiratie voor haar boeken. De hoofdpersonages in haar boeken zijn allemaal gebaseerd op mensen die ze kende van haar eigen middelbare schooltijd.

Andere boeken van Mel Wallis de Vries

1. Vervloekt

2. Zwijg

3. Buiten zinnen

Mijn persoonlijke mening

Ik vindt Verblind oprecht nog steeds een heel goed boek. Laatst las ik hem terug en dacht ik goh dit verhaal is echt goed en spannend opgebouwd.

Daarnaast vond ik zonder al te veel te verklappen het best wel onbegrijpelijk dat de vriendengroep zo’n soort geheim met zich meedroegen. Ik kan je wel vertellen dat het geen fraai geheim was.

De les die ik wel mee kan geven is; Mocht je een geheim hebben van een ernstige aard vertel het alsjeblieft aan iemand. Als je het niet doet vreet het je op. En zal je geweten altijd blijven knagen.

Als je van spannende boeken houdt kan ik dit boek zeker aanraden!

Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *