Vals

Mel Wallis de Vries, Vals
Mel Wallis de Vries, Vals

Het is kerstvakantie en vier vriendinnen besluiten een paar dagen met zijn alle weg te gaan naar een schattig huisje in de besneeuwde Ardennen. Er is weinig bereik, de elektriciteit valt soms uit en als klap op de vuurpijl ligt het huisje ver afgelegen. De sfeer zit er goed in.

Diezelfde sfeer slaat na een avond drinken met jongens uit de buurt toch om, zeker als ze er achter komen dat een van de vriendinnen de volgende ochtend verdwenen is.

De overgebleven vriendinnen zijn bezorgd maar denken door middel van een sms dat de verdwenen vriendin terug is gegaan naar Amsterdam. Wel overwegen ze om eerder terug te gaan naar huis.

Als ze erachter komen dat het sms’je vervalst is en de benzine uit de auto weggelopen is, raken ze in paniek. Iemand lijkt het op hen gemunt te hebben. Weten de meiden wel alles van elkaar?

Informatie over Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries is geboren in 1973 te Leiden. Voordat ze schrijfster werd was ze eerst freelance journalist, later kreeg ze een marketing functie.
Pas na de geboorte van haar eerste kind, heeft ze de overstap gemaakt om schrijfster te worden. dit wilde ze al vanaf jongs af aan.
Mel is na eigen zeggen zelf een enorme angsthaas. Dit vormt een goede inspiratie voor haar boeken. De hoofdpersonages in haar boeken zijn allemaal gebaseerd op mensen die ze kende van haar eigen middelbare schooltijd.

Andere boeken van Mel Wallis de Vries

1. Vervloekt (Vervolg op Vals)

2. Kil

3. Zwijg

Mijn persoonlijke mening

Ik moet eerlijk zeggen dat, toen ik aan deze recensie begon in de avond, ik op een gegeven ogenblik niet verder durfde te schrijven. Het hielp ook niet mee dat het buiten al donker was en ik op een gegeven moment getik op de ruit hoorde.

Vals is verreweg het spannendste boek van Mel wat ik gelezen heb. Je bent, of althans ik was, gewoon bang dat er ook iemand buiten je huis staat.

Als je van spannende boeken houdt kan ik dit boek zeker aanraden!

Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *