Uitgespeeld

Mel Wallis de Vries, Uitgespeeld
Mel Wallis de Vries, Uitgespeeld

Stel je eens voor: Je beste vriendin verdwijnt zonder mobiele telefoon uitleg of verklaring  waar ze naar toe is. Wat doe je in zo’n situatie? Ga je helpen zoeken of hou je je vast aan het idee dat alles goed komt.

Dit alles maken Anna en haar vriendengroep mee als ze horen dat hun vriendin Tessa is verdwenen zonder uitleg of een aanwijzing waar ze heen is. Op Anna en haar vrienden slaat dat in als een bom. Haar gevoelens voor Tessa en haar vriend Julian verwarren haar en ze weet niet wat ze moet doen.

Moedeloos kijkt ze toe hoe de politie een grote zoekactie start en het levenloze lichaam van Tessa in een bouwput op een verlaten terrein vindt. Zelfmoord lijkt de enige logische verklaring.

Anna schrikt erg van dit nieuws en zoekt wanhopig naar een verklaring waarom ze dit heeft gedaan. Op aanraden van haar ouders bezoekt ze een psycholoog om de gebeurtenis te verwerken.

Maar net als het wat beter met haar gaat krijgt ze een onaangenaam voicemail bericht van een man die ook Tessa voor haar dood  bedreigd lijkt te hebben, en blijkbaar nog niet is uitgespeeld, waardoor hij  het nu op haar gemunt heeft. Ze raakt verwikkeld in een psychologisch kat en muis spelletje waarbij ze uit de handen van de man moet blijven.

Zal dat haar lukken?

Informatie over Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries is geboren in 1973 te Leiden. Voordat ze schrijfster werd was ze eerst freelance journalist, later kreeg ze een marketing functie.
Pas na de geboorte van haar eerste kind, heeft ze de overstap gemaakt om schrijfster te worden. dit wilde ze al vanaf jongs af aan.
Mel is na eigen zeggen zelf een enorme angsthaas. Dit vormt een goede inspiratie voor haar boeken. De hoofdpersonages in haar boeken zijn allemaal gebaseerd op mensen die ze kende van haar eigen middelbare schooltijd.

Andere boeken van Mel Wallis de Vries:

1. Buiten Zinnen

2. Klem

3. Wreed

 Mijn Persoonlijke mening

Ik vind Uitgespeeld oprecht een hele fijne triller om te lezen, omdat ieders aandeel in het verhaal belangrijk is. Iedereen heeft zo zijn eigen problemen en dingen waar hij of zij mee worstelt en waar ze de anderen niet over willen vertellen.

Wat ik ook mooi vindt is dat ze het onderwerp seksuele geaardheid aansnijdt en hoe dat een vriendschap kan beïnvloeden. Ik heb dat zelf nooit meegemaakt in een vriendschap maar ik kan me voorstellen dat het heel verwarrend moet zijn.

Als je van trillers met niet teveel bloed houdt kan ik deze zeker aanraden!

Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *