Stormgevaar

Elizabeth George, Stormgevaar
Elizabeth George, Stormgevaar

Van de een op de andere dag je naam en je uiterlijk moeten veranderen en je omgeving moeten verlaten omdat je eigen leven in gevaar is. Het overkwam Becca King. En dat was slechts het begin van het avontuur

Na een lang stuk gereden te hebben komt Becca aan op het eiland Whidbey waar ze een tijdje moet blijven bij een vriendin van haar moeder. Maar dat plan valt in duigen als ze er achter komt dat die vriendin net is overleden, waardoor ze geen onderdak meer heeft. Vanaf dat moment is ze op zichzelf aangewezen.

Na een poosje zoeken vindt ze onderdak en sluit ze vriendschap met een aantal jongeren uit de buurt en gaat ze naar de plaatselijke school.

Na een poosje vindt er een vreselijk ongeluk plaats met een populaire jongen op school. Alle ogen zijn op haar gericht. Zou iedereen nu achter haar identiteit komen?

Nieuwsgierig? Lees dan zelf verder.

Informatie Elizabeth George

Elizatbeth George begon op haar zevende al met schrijven maar  daarnaast heeft ze een Psychologie master gehaald en heeft ze  Engels gestudeerd.

Na een tijdje als docent te hebben gewerkt kwam in 1988 haar eerste boek uit (Tot de dood ons scheidt) en is ze zich volledig op het schrijverschap gaan storten. En met succes, want haar boeken zijn beloond met talloze Awards zoals; ‘Anthony Award’, de ‘Agatha Award’, de ‘Le Grand Prix’, en de ‘Littérature Award’. Daarnaast zijn er vaak series gemaakt van de boeken die ze geschreven heeft.

Meer lezen over Elizabeth George? Lees dan snel verder.

Andere boeken van Elizabeth George

1. Ik weet wat jij denkt

2. Schaduwkant

3. Achter het licht

Mijn persoonlijke mening

Ik heb dit boek een paar jaar geleden gelezen omdat ik het toen als cadeautje kreeg van mijn oma.

Destijds moest ik een beetje wennen aan het verhaal omdat er best wel veel in gebeurde, met veel verschillende personages. Maar toen ik het een tijdje geleden weer las vond ik het toch wel tof. Je krijgt een stukje realistische fictie mee namelijk. Op de vlucht slaan en je omgeving helemaal achter laten en je eenzaam voelen, een ongeluk waarvan niemand weet wat er gebeurd is en wie er bij betrokken was. Dat zijn dingen die helaas kunnen gebeuren en ik denk dat het goed is om daarover te lezen.

Als je een beetje van spanende fictie met een vleugje criminaliteit houdt raad ik dit boek zeker aan!.

Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *