Sneeuwengelen

Sneeuwengelen
Suzanne Vermeer, Sneeuwengelen

 

De sneeuwengelen noemden ze zichzelf; een hechte club vriendinnen die lief en leed met elkaar deelden. Totdat er na een avond drinken iets vreselijks gebeurd.

Ondanks de vreselijke gebeurtenis besluiten de andere vriendinnen toch hun geplande vakantie naar Lapland om herinneringen op te halen, door te laten gaan. Niet wetend wat er nog boven hun hoofd hangt…

Als ze in Lapland aankomen begint de sfeer dankzij geheimzinnige sms’jes steeds grimmiger te worden. Iedereen lijkt wel een geheim te hebben over wat die bewuste avond is gebeurd, Kunnen ze elkaar nog wel vertrouwen?

En weten ze nog wel alles van elkaar ?

Meer lezen van Suzanne Vermeer? Lees dan snel verder.

Informatie over Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer; de schrijver van dit boek is het pseudoniem van de overleden schrijver Paul Goeken. Hij overleed in juni 2011. In 2002 debuteerde hij met een triller onder zijn eigen naam. Na vier titels ontstond het idee om de rest van de boeken onder pseudoniem uit te brengen. Waarom dat is, is niet bekend.

Zijn eerste boek ‘All-inclusive’ was meteen een groot succes en werd een bestseller. Ook in volgende boeken zie je de reisbranche en het toerisme terugkomen als belangrijk uitgangspunt. Inmiddels is dat het unieke kenmerk van deze vakantie trillers.

Andere boeken van Suzanne Vermeer

1. Sneeuwexpress

2. IJskoud

3. Lawinegevaar

Mijn persoonlijke mening

Ik vindt deze triller een van de leukste trillers die ik gelezen heb. Het is spannend en meeslepend en er zit een verrassende plottwist aan. Ook vindt ik het interessant om te lezen wat de meiden in dit verhaal persoonlijk meemaken.

Als jij ook van spannende romantische trillers houdt kan ik dit boek zeker aanraden.

Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *