Shock

Mel Wallis de Vries, Shock
Mel Wallis de Vries, Shock

Een hechtte club vriendinnen die met zijn alle een weekje op vakantie gaan. Best friends forever. Niks kan de pret van de vakantie nog drukken. Of misschien toch wel? Tenslotte zijn niet alle vriendinnen erbij..

 

De eerste dagen in Frankrijk verlopen zorgeloos en de sfeer is ontspannen. Maar al snel denken ze terug naar een verdwijning. De verdwijning van een vriendin van hen om precies te zijn.

Vanaf dat moment begint het geweten van ieder van de meiden te knagen. Emma het verdwenen meisje is los van haar bebloede jas nooit gevonden. Soms lijkt het wel alsof ze nog in de buurt is.

En als er een vreemd pakketje met bekende kleren van Emma wordt opgestuurd raken ze in paniek en besluiten ze de politie te bellen.

Wie zou het pakketje met Emma’s kleren hebben opgestuurd?  En komen de meiden er mentaal wel goed uit?

Informatie over Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries is geboren in 1973 te Leiden. Voordat ze schrijfster werd was ze eerst freelance journalist, later kreeg ze een marketing functie.
Pas na de geboorte van haar eerste kind, heeft ze de overstap gemaakt om schrijfster te worden. dit wilde ze al vanaf jongs af aan.
Mel is na eigen zeggen zelf een enorme angsthaas. Dit vormt een goede inspiratie voor haar boeken. De hoofdpersonages in haar boeken zijn allemaal gebaseerd op mensen die ze kende van haar eigen middelbare schooltijd.

Andere boeken van Mel Wallis de Vries

1. Wild

2. Pijn

3. Haat

Mijn persoonlijke mening

Dit boek Shock heb ik zelf gelezen toen ik een jaar of dertien was. Laatst las ik het dus terug voor een recensie. En net als toen verbaasde het me weer hoeveel geheimen 1 vriendengroep kan hebben. Niet zozeer als groep maar meer los van elkaar.

Ik denk dat dit boek wel interessant is omdat alle leden van de vriendengroep wel hun eigen persoonlijk gevecht hebben. Daar lees je ook over in het boek dat maakt het ook leuk.

Misschien denken jullie. Waarom schrijf je over een boek die je lang geleden hebt gelezen? Ik doe dat voornamelijk zodat jongere lezers ook een boek hebben wat leuk voor hen kan zijn.

Al moet ik wel zeggen dat dit boek een vrij heftige plottwist heeft.

Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *