Mijn ervaringen met Storytel

Storytel
Storytel

Zoals jullie misschien gemerkt hebben schrijf ik nu ook recensies van verhalen op Storytel. En daar ben ik persoonlijk heel enthousiast over.

Ik ontdekte Storytel eigenlijk tijdens de quarantaine tijd. Ik verveelde me een beetje en ik dacht waarom neem ik geen proef abonnement!

 

Ik ging naar de site toe en het viel me meteen op hoe makkelijk het was om een abonnement te starten en te eindigen. Dat vindt ik persoonlijk een groot voordeel. Want het is gewoon vervelend als dat niet duidelijk is. Toen begon ik met luisteren.

Het prettige aan luisterboeken vindt ik is dat je het gewoon aan kan zetten en niks hoeft te doen voor de rest. Je hoeft niet mee te lezen je kunt tijdens andere bezigheden hiernaar luisteren. Daarnaast kan je de boeken ook heel handig offline opslaan. Dat houdt in dat je zonder internet verder kan luisteren.

Mocht je nou denken Hartstikke leuk Annemijn maar ik vindt dat abonnement een beetje duur. Wat ik best kan begrijpen als je al wat andere abonnementen hebt. Storytel heeft daar ook een oplossing voor! Je kunt namelijk ook kiezen voor de  Family abonnementen. Deze zijn iets duurder namelijk 15 en 20 euro per maand. Maar als je bijvoorbeeld voor de laatste kiest kan je het maar liefst met drie andere volwassenen delen. En dan vallen de kosten best wel mee.

Daarnaast heb je bij alle abonnementen keuze uit duizenden boeken voor zowel kinderen als volwassenen. Het is oprecht heel handig!

Ik kan een abonnement op Storytel oprecht aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *