Lawinegevaar

Suzanne Vermeer, Lawinegevaar
Suzanne Vermeer, Lawinegevaar

Sinds Chantal doorgebroken is als strafrechtadvocaat merkt ze dat roem ook een andere kant heeft. Ze krijgt namelijk te maken met een anonieme stalker

 

De dreigbrieven maken haar zenuwachtig en bang maar op aanraden van haar vriend die bij de politie werkt doet ze geen aangifte. Om te ontspannen besluiten ze op wintersport te gaan.

Maar dan staat er op een avond ineens een klein meisje voor haar neus die haar nichtje blijkt te zijn. Met het bericht dat ze daar voor onbepaalde tijd moet blijven.

Chantal staat voor een raadsel aangezien ze niet eens wist dar ze een nichtje had. Na kort beraad met haar vriend neemt ze haar nichtje in huis, niet wetend dat de beslissingen die ze vanaf dat moment maakt van levensbelang zullen zijn.

Nieuwsgierig naar meer? Lees dan snel verder!

Informatie Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer; de schrijver van dit boek is het pseudoniem van de overleden schrijver Paul Goeken. Hij overleed in juni 2011. In 2002 debuteerde hij met een triller onder zijn eigen naam. Na vier titels ontstond het idee om de rest van de boeken onder pseudoniem uit te brengen. Waarom dat is, is niet bekend.

Zijn eerste boek ‘All-inclusive’ was meteen een groot succes en werd een bestseller. Ook in volgende boeken zie je de reisbranche en het toerisme terugkomen als belangrijk uitgangspunt. Inmiddels is dat het unieke kenmerk van deze vakantie trillers.

Andere boeken van Suzanne Vermeer:

1. Zwarte Piste

2. Winterberg

3. Mont Blac

Persoonlijke mening

De oplettende lezer heeft misschien wel door gehad dat ik eerder een recensie heb geschreven over een boek van Suzanne Vermeer (Sneeuwengelen). Dat boek is me zo goed bevallen dat ik nog een boek van haar wilde lezen.

Dit boek vond ik oprecht tenenkrommend spannend om te lezen omdat er in ieder hoofdstuk meerdere spannende dingen gebeuren. Ik vond het interessant om te lezen over iemand die strafrecht advocaat is omdat ik daar eigenlijk helemaal niet zoveel van af wist, en er toch wel achter ben gekomen dat dat ook best een risicovol beroep is.

Ik raad wel aan om echt even voor dit boek te gaan zitten want als je niet alert genoeg leest mis je veel. Maar als je echt een triller liefhebber bent is dit zeker een aanrader!

Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *