Ik zal er zijn

Holly Goldberg Sloan, Ik zal er zijn
Holly Goldberg Sloan, Ik zal er zijn

Vanaf het eerste moment dat Emily Sam  zag wist ze het zeker, hij is de liefde van haar leven. Maar ze weet niet dat hij een groot geheim met zich meedraagt

Dit geheim zorgt ervoor dat hij nooit lang op 1 plek blijft, nooit naar een normale school is geweest en hij samen met zijn vader en broertje in een bouwval woont. Dit omdat zijn vader altijd op de vlucht is voor de politie.

Dit verandert als Sam Emily ontmoet en voor het eerst een normaal gezin leert kennen. Maar als zijn vader achter hun geheime liefde komt draait hij helemaal door en neemt hij Sam en zijn broertje mee.

Als Emily dat te horen krijgt probeert ze wanhopig in contact te komen met Sam. Zullen ze elkaar ooit nog terug zien?

Informatie over Holly Goldberg Sloan

Holly is de schrijver van dit boek en werd in 1958 geboren in de Verenigde Staten. Als kind van een Professor en van een Architect verhuisde ze veel. Zo heeft ze onder andere in Nederland, Instanbul en Turkije gewoond.

Nadat ze afgestudeerd was in Amerika nam ze een baan als telefoniste aan en werkte ze in het weekend aan scripts voor boeken en films. “Ik zal er zijn” is haar debuut.

In totaal heeft Holly acht succesvolle films uitgebracht en woont ze tegenwoordig met haar man en twee zoons in Californië.

Nieuwsgierig naar meer boeken van Holly?

1. Counting by 7S (Engels)

2. Just Call my Name (Engels)

3. Short (Engels)

Mijn persoonlijke mening

Ik las dit boek toen ik een jaar of twaalf was en ik vond het destijds een beetje ingewikkeld en ik kwam niet helemaal goed in het verhaal. Toen ik het later las kon ik het wel beter begrijpen en vond ik het een spannend boek, vooral omdat ik daarvoor nooit echt een boek had gelezen over een  Amerikaans gezin dat op de vlucht was voor de politie de hele tijd.

Wel raad ik aan om voor dit boek wel even goed te gaan zitten want anders bestaat er een kans dat je het niet goed bijhoudt.

Dit boek heeft trouwens 317 bladzijdes.


Ben je geïnteresseerd in Fictie? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *