Ibiza Club

Linda van Rijn, Ibiza Club
Linda van Rijn, Ibiza Club

Na een aantal jaar hard werken weet Rosa zich onmisbaar te maken in het DJ wereldje van Ibiza. Door haar grote groep fans en de steun van haar vriend Timo was haar laatste album een enorm succes. Dit succes gebruikt ze om haar fans bewust te maken van het gevaar van drugs.

Maar niet iedereen is even blij voor haar. En daar komt ze op een nare manier achter.

 

Want al snel wordt Rosa het doelwit van afpersingsbrieven. Ze denkt dat het een grap is en besteedt er niet veel aandacht aan.

Maar na het vinden van een wapen bij haar voordeur blijkt dat ijdele hoop te zijn. Ze besluit de politie en een privé detective in te schakelen. Ook vertelt ze haar beste vriendin over de bedreigingen.

Na deze acties lijkt het van kwaad tot erger gaan. Haar optredens worden gesaboteerd en er verschijnen beschuldigende artikelen over haar. Zelfs in haar eigen huis blijkt Rosa niet veilig en ze belandt met zware verwondingen in het ziekenhuis. De dader lijkt haar goed te kennen.

Heeft ze wel de juiste mensen vertrouwd? Of spelen er dingen waarvan ze niet weet?

Informatie over Linda van Rijn

Linda Van Rijn is na haar studie literatuur wetenschappen, in de reisbranche gaan werken. Ze werkte als reisleidster op diverse locaties. Tijdens deze periode heeft ze inspiratie opgedaan voor haar vakantie trillers.

Inmiddels is ze dankzij haar succes fulltime schrijfster. Ze schrijft ongeveer twee vakantie trillers zoals deze per jaar. Haar voorbeeld hierin zijn de trillers van Suzanne Vermeer. Haar naam ben je misschien ook wel tegengekomen op onze site.

Tegenwoordig woont Linda op Curaçao.

Andere boeken van Linda van Rijn

1. Strandslag

2. Zeezicht

3. Vive La France

Mijn persoonlijke mening

Volgens mij heb ik dit bij de vorige recensies van Linda van Rijn niet genoemd dus daarom zeg ik het nu. De trillers die Linda van Rijn schrijft vallen onder de zogeheten literaire trillers. Dit houdt in dat ze vaak schrijft over het persoonlijk conflict van de hoofdpersoon Rosa in dit geval.

Als je het boek gaat lezen kom je al snel in haar gedachten en zorgen terecht.

Daarnaast worden er in dit soort boeken vaak taboes aangesneden. Dit zul je misschien in de andere recensies ook al gemerkt hebben.

Het opvallende in dit boek vond ik toch wel dat het gebruiken van drugs in de partyscene al vrij snel naar boven kwam. Bij andere trillers van Linda van Rijn kwam het taboe dat ze wilde bespreken pas aan het einde aan bod maar bij deze triller was dat niet zo. Dat maakte de schok ook minder groot.

Ik kan dit boek van harte aanbevelen als jij ook geïnteresseerd bent in de invloed van drugs.

Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *