Cruise

Suzanne Vermeer, Cruise
Suzanne Vermeer, Cruise

Dit verhaal gaat over een stel genaamd Heleen en Frank, Heleen is gek op Frank maar ze is ergens wel blij dat hij voor zijn baan vaak in het buitenland zit. Elke dag samen op de bank zitten lijkt haar ook zo saai. Maar wat hij precies voor zijn werk in het buitenland doet vertelt hij niet..

Ondanks dat besluiten ze om voor hen zeventienjarige huwelijk op cruise te gaan. Als het eenmaal zo ver is beleven ze een geweldige tijd. Eindelijk hebben ze de onverdeelde tijd voor elkaar.

Maar als Heleen op een ochtend wakker wordt blijkt haar ergste nachtmerrie uit zijn gekomen. Het bed naast haar is leeg.. En grote zoekactie wordt op touw gezet. Maar Frank blijkt spoorloos verdwenen.. Na een tijd in Barcelona te zijn gebleven vertrekt Heleen verward richting huis.

Eenmaal thuis komt ze dankzij de hulp van een jurist achter meer zaken waar ze niet van wist.. Kende ze Frank eigenlijk wel?

Informatie over Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer; de schrijver van dit boek is het pseudoniem van de overleden schrijver Paul Goeken. Hij overleed in juni 2011. In 2002 debuteerde hij met een triller onder zijn eigen naam. Na vier titels ontstond het idee om de rest van de boeken onder pseudoniem uit te brengen. Waarom dat is, is niet bekend.

Zijn eerste boek ‘All-in-clusive’ was meteen een groot succes en werd een bestseller. Ook in volgende boeken zie je de reisbranche en het toerisme terugkomen als belangrijk uitgangspunt. Inmiddels is dat het unieke kenmerk van deze vakantie trillers.

Verschenen onder dezelfde schrijfster

1. Bella Italia

2. Goudkust

3. Costa del Sol

Mijn persoonlijke mening

Ik kwam dit boek Cruise eerst tegen bij Storytell. Daarna ben ik het boek zelf gaan lezen.

Wat me aantrok in deze thriller was dat er naast dat er natuurlijk spanning was die je in iedere thriller hebt, er ook een juridisch en misdaad kantje aan zat. Dat maakt het een realistisch verhaal om te lezen.

In het begin denk je misschien: Ohh was dit al het spannende stuk  dat was snel maar juist dat maakt het herkenbaar. Als je in het dagelijks leven een spannend moment mee maakt gebeurt dit ook snel. En als je zoiets meemaakt wat Heleen in deze recensie meemaakt zouden wij waarschijnlijk ook op onderzoek uitgaan.  Tenminste ik zou dat wel doen.

Wel wil ik iedereen meegeven na het lezen van dit boek dat het echt heel belangrijk is om eerlijk tegen je naasten te zijn. Hoe moeilijk dat misschien ook is . uiteindelijk is dat beter voor iedereen.

Als je ook opzoek bent naar een leuke misdaad thriller kan ik dit boek zeker aanraden.


Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *