Casa Ibiza

Linda van Rijn, Casa Ibiza
Linda van Rijn, Casa Ibiza

Een vakantie naar Ibiza is precies wat Anna nodig heeft na het overlijden van haar vader en moeder. Ze besluit om samen met haar beste vriendin naar het huisje van haar ouders te gaan. Alles verloopt ontspannend tot ze een kettinkje in het huisje vindt.

Voordat ik verder ga met deze recensie wil ik even zeggen dat het einde in dit boek vrij heftig is. Het einde gaat namelijk over kinderpornografie. Mocht je dit onprettig vinden raad ik niet aan om het boek verder te lezen.

Dat kettinkje is namelijk van niemand minder dan van haar overleden zusje Yara. En al snel denkt Anna terug aan die tragische middag toen Yara op negenjarige leeftijd werd gevonden in het zwembad.

Maar hoe meer Anna er over nadenkt hoe vreemder het wordt. Een negenjarig kind kan toch niet zomaar verdrinken. Ze besluit de hulp van een oud politie agent in te schakelen.

Ze beseft alleen niet wat voor gevaren en geheimen zaken er op het eiland spelen.

Informatie over Linda van Rijn

Linda Van Rijn is na haar studie literatuur wetenschappen, in de reisbranche gaan werken. Ze werkte als reisleidster op diverse locaties. Tijdens deze periode heeft ze inspiratie op gedaan voor haar vakantie trillers.

Inmiddels is ze dankzij haar succes fulltime schrijfster. Ze schrijft ongeveer twee vakantie trillers zoals deze per jaar. Haar voorbeeld hierin zijn de trillers van Suzanne Vermeer. Haar naam ben je misschien ook wel tegengekomen op onze site.

Tegenwoordig woont Linda op Curaçao.

Andere boeken van Linda van Rijn

1.  Bestemming Bonaire

2. Villa Toscane

3. Costa Brava

Mijn persoonlijke mening

Ik vond Casa Ibiza een spannend boek. Het sprak me aan omdat je op de voorkant van het boek al meteen meegenomen werd in het verhaal.

Ook vond ik het leuk om te lezen over het eiland Ibiza en het  party leven daar. Ik ben er zelf nog nooit geweest maar het klopte aardig met wat je ervan ziet op tv. Dat vond ik leuk om te lezen.

Wel schrok ik aan het einde wel een beetje van de heftige wending die het verhaal ineens nam. Vandaar dat ik daar even voor waarschuwde.

Als je ook benieuwt bent naar het leven op Ibiza kan ik dit boek zeker aanraden.

Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *