Blue Curacao

Linda Van Rijn, Blue Curacao
Linda Van Rijn, Blue Curacao

Hannah is dolverliefd op haar vriend Koen. Al snel belooft  ze hem eeuwige trouw in een besloten huwelijk op het stadhuis. En vertrekken ze naar Curacao, wetend dat niet iedereen blij is met haar beslissing.

Eenmal daar aangekomen besluit ze zich niet teveel druk te maken en genieten ze van hen tijd samen. Tenslotte heeft ze Koen niks vertelt over haar prive bankrekening.

Maar nadat ze een middag aan het strand zijn geweest, verdwijnt hen huwelijksreis in een nachtmerrie. Koen is een stuk gaan snorkelen, maar hij is na twee uur nog steeds niet teruggekomen..

Wanhopig probeert Hannah de politie in te schakelen. Als resultaat uitblijft besluit ze zelf onderzoek te gaan doen. Om op details te stuiten die ze liever niet tegen was gekomen.

Was het wel een snorkelongeluk?

Informatie over Linda van Rijn

Linda Van Rijn is na haar studie literatuur wetenschappen, in de reisbranche gaan werken. Ze werkte als reisleidster op diverse locaties. Tijdens deze periode heeft ze inspiratie op gedaan voor haar vakantie trillers.

Inmiddels is ze dankzij haar succes fulltime schrijfster. Ze schrijft ongeveer twee vakantie trillers zoals deze per jaar. Haar voorbeeld hierin zijn de trillers van Suzanne Vermeer. Haar naam ben je misschien ook wel tegengekomen op onze site.

Tegenwoordig woont Linda op Curaçao.

Andere boeken van Linda van Rijn

1. Winter Chalet
2. Lst Minute
3. Zandvoort aan Zee

Mijn persoonlijke mening

Ik vond Blue Curacoa prettig lezen, het begint namelijk bij de scene waar Koen verdwijnt. Dat zorgt ervoor dat je meteen meegezogen wordt in het verhaal. Vervolgens maakt het verhaal een soort sprong terug in de tijd. Zelf vind ik dit altijd wel prettig, omdat je dan meteen in het verhaal terecht komt.

Ik wil er wel bij zeggen dat dit verhaal vrij choquerend kan zijn. Ik kan niet echt goed zeggen waarom, maar als je het boek gaat lezen dan begrijp je het denk ik wel.

Desondanks kan ik dit boek zeker aanraden, het is spannend maar niet heel eng.

Veel leesplezier.

Liefs Annemijn.

Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *