Bestemming Bonaire

Linda van Rijn.Bestemming Bonaire
Linda van Rijn, Bestemming Bonaire

Saars grootste wens zal niet in vervulling kunnen gaan. Om weer een beetje tot zichzelf en haar vriend te komen besluiten ze op vakantie te gaan en ze stuiten geheel toevallig op het mooie Bonaire. Of was dit niet zo toevallig als het lijkt?

In Bonaire ontmoeten ze een ander Nederlands stel die  er al een tijdje wonen. Niek Saars vriend is meteen enthousiast maar zelf heeft Saar bedenkingen. Hoe kan dit stel zo rijk zijn geworden van het geven van strandfeesten? Niek wuift haar bedenkingen weg maar Saar blijft ermee rondlopen.

Ze besluit op onderzoek uit te gaan en al snel stuit ze op iets. Iets weerzinwekkends waardoor ze op de vlucht slaat en de politie belt. Maar hier eindigt de nachtmerrie niet. Niek Saars eigen vriend wordt namelijk opgepakt..

Zal Saar kunnen bewijzen dat Niek er niks mee te maken heeft? Of spelen er dingen die ze niet weet?

Informatie over Linda van Rijn

Linda Van Rijn is na haar studie literatuur wetenschappen, in de reisbranche gaan werken. Ze werkte als reisleidster op diverse locaties. Tijdens deze periode heeft ze inspiratie op gedaan voor haar vakantie trillers.

Inmiddels is ze dankzij haar succes fulltime schrijfster. Ze schrijft ongeveer twee vakantie trillers zoals deze per jaar. Haar voorbeeld hierin zijn de trillers van Suzanne Vermeer. Haar naam ben je misschien ook wel tegengekomen op onze site.

Tegenwoordig woont Linda op Curaçao.

Andere boeken van Linda van Rijn

1. Bloedkoraal
2. De Jaarclub
3. Off Piste

Mijn persoonlijke mening

Ik heb deze thriller geluisterd via Storytell. Dat doe ik vaker als ik weet dat het een wat dunner boek is.

Het interessante of het leuke aan deze thriller vond ik de verhouding tussen Saar en Niek hoe zij met slecht nieuws omgingen. Aan de ene kant vond ik het hartverscheurend om te lezen vooral voor Saar  omdat zij zich niet echt gesteund voelde.

Tenminste dat idee kreeg ik. Aan de andere kant vond ik Nieks reactie ook wel begrijpelijk al was het niet erg begripvol. Mannen en vrouwen zitten anders in elkaar wat dat betreft. En dat vind ik heel interessant

Als jij tijdens de wintervakantie toch wat zomerse kriebels wilt kan ik dit boek zeker aanraden.

Ben je geïnteresseerd in Spannende boeken? Lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *